SafetyRespect kjøper tyske Vivatec

SafetyRespect kjøper tyske Vivatec

Safetyrespect AB er en markedsledende ekspert på fallsikring for byggebransjen og opererer på et internasjonalt marked. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører kollektiv og personlig fallsikring, med et tydelig brukerfokus tilbys både salg og utleie i forretningsmodellen. Konsernet har en omsetning på ca SEK 200 millioner.

Vivatec Gmbh med base og produksjon i Tyskland har Vest-Europa som sitt primære marked. Sortimentet er godt utviklet innen kollektiv fallsikring og ulike adkomstløsninger. Selskapet har en omsetning på ca. SEK 60 millioner og har 25 ansatte.

Per Ramberger, CEO SafetyRespect:
Vi ser på kjøpet av Vivatec som et strategisk skritt i vår fortsatte vekst og utvikling av vår virksomhet i nye geografiske markeder. Det er store synergier innen produktspekter, produksjon og nye forretningsmodeller. Vi ønsker Gunnar og teamet hans hjertelig velkommen til SafetyRespect.

Gunnar Monheimius, CEO Vivatec:
Å bli en del av Safetyrespect er helt riktig utvikling for Vivatec ettersom selskapene har lignende bakgrunn og DNA. Vi fortsetter å utvikle oss, men med større ressurser og i en større sammenheng. Vi ser frem til en spennende fremtid

For mer informasjon:
Per Ramberger, +46 70 3275608, per@safetyrespect.se
Gunnar Monheimius, +49 172 2473300, gunnar@viva-tec.com


Publisert 19 september 2022.