Fallsikringsguide

Fra planlegging til ferdig prosjekt – vi er med gjennom hele prosessen

Når du velger fallsikring fra SafetyRespect, velger du også en ekspert som er med deg gjennom hele prosessen. Fra planleggingsstadiet til prosjektet er avsluttet, bidrar vi med kunnskap og arbeidsmetoder som gir deg de beste fallsikringsløsningene for ditt byggeprosjekt.

PLANLEGGING

Allerede på prosjekteringsstadiet gjennomfører vi en fallsikringsanalyse, der vi identifiserer situasjoner med fallrisiko. I samarbeid med deg prosjekterer vi deretter inn løsninger allerede på tegnebrettet.

Les mer

Plannlegging fallsikring SafetyRespect

LØSNINGER

Med utgangspunkt i fallsikringsanalysen lager vi de best tilpassede løsningene for ditt byggeprosjekt, enten du har behov for personlig eller kollektiv fallsikring. Vi tilbyr også nødvendige kurs for å håndtere sikringen.

Les mer

Løsninger fallsikring SafetyRespect

LOGISTIKK

Vi tar hånd om logistikk og transport, slik at riktig fallsikring leveres og returneres på riktig tidspunkt i hele byggeprosessen. Vi tilbyr også returservice direkte på byggeplassen.

Les mer

Logistikk fallsikring SafetyRespect

MONTERING

Med vår hjelp monteres løsningene raskt og effektivt, uten å bremse øvrig byggevirksomhet. Du kan også være sikker på at installasjonen utføres korrekt, noe som gir et tryggere arbeidsmiljø.

Les mer

Montering fallsikring SafetyRespect

KONTROLL

Vårt system for periodiske sikkerhetskontroller gir deg tydelig dokumentasjon og høy sikkerhet i hele prosjektperioden. Kontrollen som vi kaller SafetyCheck, gjennomføres i vår mobilapp og kan deles med berørte personer.

Les mer

Safetycheck fallsikring SafetyRespect