Jobbe hos oss

SafetyRespect AB er et svensk innovasjonsselskap som utvikler, produserer og markedsfører fallsikringsløsninger til byggebransjen. Vår drivkraft er at alle skal føle seg trygge på arbeidsplassen og være i stand til å fokusere på oppgaven i stedet for sin egen sikkerhet.

Som spesialister innen fallsikring kommer vi tidlig inn i byggeprosessen for å hjelpe kunden med å løse eventuelle fallsikringssituasjoner som kan oppstå. Vi utfører beregninger, tar frem dokumentasjon, produserer og leverer løsninger for alt fra store til små byggeprosjekter. Våre produkter og tjenester bidrar til økt sikkerhet og kvalitet, samt mer effektivt arbeide med bedre totaløkonomi som resultat.


FALLSIKRINGSMONTØR OSLO

Montasje av fallsikringVi søker deg som har vilje å lære og utvikles innen et viktigt område i en spennende og dynamisk bransje. Du er en trygg, hendig og pålitelig person som ikke er redd for høyder eller å ta i et tak. Du skal kunne takle den rollen som våre kunder etterspør – å være spesialist på arbeide i fallrisiko miljø.

SafetyRespect NUF leverer fallsikringsløsninger til byggarbeidsplasser runt om i landet. Vi tilbyr også montasje på plass og det er her vi trenger deg. Du kommer til å arbeide i et to mannslag hos våre kunder og montere våre produkter og løsninger. Arbeidsmiljøet er for det meste byggarbeidsplasser innen regionen men reiser og arbeide i andre regioner kan forekomme.

Arbeidet er delvis selvstendig og innebærer problemløsning på plass. I rollen som spesialist skal du kunne hjelpe kunden med prosjekttering for nye bestillinger, tilleggsbestillinger på plass m.m. Foretaket tilbyr relevant utdanning, markedsmessig lønn etter erfaring, samt mulighet å utvikles innen et ambisiøst foretak under sterk vekst.

Tidligere erfaring fra byggebransjen, som stillasbygg, praktiskt arbeide på tak eller lignende, er å foretrekke. Men vilje, positiv energi, fleksibilitet, evnen til å jobbe selvstendig, men også i team er de egenskaper vi verdsetter mer enn formelle kriterier.

Kompetanse krav

  • God fysikk
  • Engelsk muntlig og skriftlig
  • B-førerkort

Ansettelsesform

  • Arbeidstid: heltid
  • Oppstart: etter avtale

Søk allerede idag – vi arbeider fortløpende med søknadene
Send inn din søknad med CV og personlig brev til hilde@safetyrespect.no. Vi jobber i en mansdominert bransje og ser frem imot søknader fra kvinnelige kandidater.

Ved spørsmål, ring depotsjef Hilde Hellstrand på telefon 975 736 36.