Planlegg fallsikringen i god tid

Plannlegging fallsikring SafetyRespect
Planlegger du fallsikringen allerede i prosjekteringsfasen, kan du få en sikrere og rimeligere løsning. Involver oss tidlig i prosjektet, så får du bedre muligheter til en optimal fallsikring.

Vi har et stort utvalg av fallsikringsprodukter, siden ulike situasjoner krever ulike løsninger. Vi analyserer situasjoner der fall kan forekomme, og gir råd om hvilken fallsikring som er best egnet for nettopp ditt prosjekt.

Generelt er det best å prosjektere inn fallsikringsløsninger tidlig. SafetyRespect har produkter og løsninger for alle faser av byggeprosjektet, og vi vet at løsninger som utvikles tidlig og kan brukes i hele byggeperioden, blir best for alle involverte parter.

I planleggingsfasen lager vi spesifikasjoner ved hjelp av CAD- og BIM-programmer. Tydelig dokumentasjon og lettfattelige instruksjoner gjør det enklere for alle som er involvert i prosjektet. Monteringen blir enklere, og relevante produkter benyttes i hver prosjektfase.

BIM fallsikring SafetyRespect

Fallsikringsanalyse SafetyRespect

FALLSIKRINGSGUIDE

PLANLEGGING

Allerede på prosjekteringsstadiet gjennomfører vi en fallsikringsanalyse, der vi identifiserer situasjoner med fallrisiko. I samarbeid med deg prosjekterer vi deretter inn løsninger allerede på tegnebrettet.

LØSNINGER

Med utgangspunkt i fallsikringsanalysen lager vi de best tilpassede løsningene for ditt byggeprosjekt, enten du har behov for personlig eller kollektiv fallsikring. Vi tilbyr også nødvendige kurs for å håndtere sikringen.

LOGISTIKK

Vi tar hånd om logistikk og transport, slik at riktig fallsikring leveres og returneres på riktig tidspunkt i hele byggeprosessen. Vi tilbyr også returservice direkte på byggeplassen.

MONTERING

Med vår hjelp monteres løsningene raskt og effektivt, uten å bremse øvrig byggevirksomhet. Du kan også være sikker på at installasjonen utføres korrekt, noe som gir et tryggere arbeidsmiljø.

KONTROLL

Vårt system for periodiske sikkerhetskontroller gir deg tydelig dokumentasjon og høy sikkerhet i hele prosjektperioden. Kontrollen som vi kaller SafetyCheck, gjennomføres i vår mobilapp og kan deles med berørte personer.