SAFETYRESPECT

SafetyRespect beskytter liv gjennom å være en spesialist innen fallsikring til byggebransjen. Grunnlaget for vår produktutvikling er våre kunders behov for sikre byggeplasser samt de gjeldende lover og regler. Vi er med i hele byggeprosessen for å hjelpe våre kunder med alle fallsikringssituasjoner som kan oppstå. Vi gjennomfører beregninger, dokumenterer, leverer fallsikringsløsninger og sikkerhetskontroller til alle typer byggeprosjekt.

Våre fallsikringsprodukter produseres i hovedsak i vår egen moderne fabrikk, noe som skaper fleksibilitet, kvalitetskontroll og mulighet til å styre kapasiteten. Vi tilbyr salg, utleie og montering av våre fallsikringsløsninger med service og logistikk via våre egne depoer. Med stort engasjement og høy kompetanse står vi nære våre kunder og skaper høyeste sikkerhet med beste totaløkonomi.

Personlig fallsikring SafetyRespect


SPESIALIST

Som fallsikringsspesialist er vi med i hele byggeprosessen for å hjelpe våre kunder med alle fallsikringssituasjoner som kan oppstå. Vi gjennomfører beregninger, dokumenterer, produserer og leverer fallsikringsløsninger til alle typer byggeprosjekt. Med engasjement og kompetanse står vi nære våre kunder, og skaper høyeste sikkerhet med beste totaløkonomi.


UTVIKLING

Grunnlaget for vår produktutvikling er våre kunders behov for sikre byggeplasser, samt de gjeldende lover og regler. Utviklingen er drevet frem av teknisk support til våre kunder og ved innovasjon av nye fallsikringsprodukter og løsninger.


PRODUKSJON

Våre fallsikringsprodukter produseres hovedsakelig i vår egen moderne fabrikk. Dette skaper fleksibilitet, kontroll over kvaliteten og muligheten til å styre kapasiteten. Resultatet er korte produksjonstider og gode muligheter for kundetilpasninger.


DEPOER

Vi tilbyr salg, utleie og montering av våre fallsikringsløsninger. Logistikk, showroom og tilgjengelighet styres i hovedsak via våre egne depoer der nærhet til våre kunder er en viktig faktor.


SERVICE

Med stort engasjement og tilstedeværelse hjelper vi våre kunder til å opprettholde høyeste sikkerhet. Vårt servicetilbud omfatter en rekke tjenester, slik som planlegging, analyse, fallsikring, opplæring, montering og sikkerhetskontroller.