Løsninger for alle behov

Løsninger fallsikring SafetyRespect

Når vi har kartlagt behovene dine, kan vi tilby alt fra opplæring til ulike typer fallsikring. Dermed får du en komplett løsning som er tilpasset ditt prosjekt.

Vi har helhetlige produktløsninger innen både kollektiv og personlig fallsikring. Det betyr at vi kan hjelpe deg med de fleste fallsikringssituasjoner som kan oppstå. Vi kan også tilby nødvendig opplæring, slik at du kan håndtere fallsikringen på en trygg måte.

Ettersom vi selv utvikler og produserer samtlige fallsikringsprodukter, har vi god kunnskap om hvordan de fungerer og kan også løse mer komplekse situasjoner. Du har tilgang til vår tekniske støtte under hele byggeprosjektet.

SafetyRespect Academy – Kurser i personilg og kollektiv fallsikring

SafetyRespect kollektiv fallsikring

SafetyRespect personlig fallsikring

FALLSIKRINGSGUIDE

PLANLEGGING

Allerede på prosjekteringsstadiet gjennomfører vi en fallsikringsanalyse, der vi identifiserer situasjoner med fallrisiko. I samarbeid med deg prosjekterer vi deretter inn løsninger allerede på tegnebrettet.

LØSNINGER

Med utgangspunkt i fallsikringsanalysen lager vi de best tilpassede løsningene for ditt byggeprosjekt, enten du har behov for personlig eller kollektiv fallsikring. Vi tilbyr også nødvendige kurs for å håndtere sikringen.

LOGISTIKK

Vi tar hånd om logistikk og transport, slik at riktig fallsikring leveres og returneres på riktig tidspunkt i hele byggeprosessen. Vi tilbyr også returservice direkte på byggeplassen.

MONTERING

Med vår hjelp monteres løsningene raskt og effektivt, uten å bremse øvrig byggevirksomhet. Du kan også være sikker på at installasjonen utføres korrekt, noe som gir et tryggere arbeidsmiljø.

KONTROLL

Vårt system for periodiske sikkerhetskontroller gir deg tydelig dokumentasjon og høy sikkerhet i hele prosjektperioden. Kontrollen som vi kaller SafetyCheck, gjennomføres i vår mobilapp og kan deles med berørte personer.