NÅ ER SAFETYRESPECT OGSÅ MILJØSERTIFISERT I HENHOLD TIL ISO14001:2015 SERTIFISERINGEN OMFATTER VÅRE VIRKSOMHETER I SKANDINAVIA.

ISO 14001 sertifisering betyr at Miljøarbeidet er kompetent utført, kommunisert og dokumentert i ett miljøledelsesystem hvilket innebærer viktige fordeler for Safetyrespect som foretak, for vårt personale og våre kunder.

Et fremgangsrikt miljøarbeid innebærer også at arbeidet må kommuniseres effektivt. En ISO 14001 sertifisering gjør det mulig at internt og eksternt vise at Safetyrespect lever opp til konkrete og anerkjente miljøkrav.

Svensk Sertifisering som utfører revisionen av Safetyrespect er akkreditert for sertifisering i henhold til ISO 14001:2015 og er revidert mot ISO 17021 ” ledelsesystem for sertifiseringsorgan” av SWEDAC Swedish Board for Accreditation and Conformity.


Publisert 21 mars 2017