Stolpe 2,5 m alu

Stolpe 2,5 m Alu fallsikring SafetyRespect

Stolpe 2,5 m Alu anvendes til innfestning av Hallsystem for å kunne justere fallsikringens posisjon. En vanlig byggmetode ved hallbygg er at veggelementer går forbi taket og skaper en gesims, det skaper da en innvendig avrenning til sluk. Hvis man ser til fallsikringen så kan en løsning med rett stolpe som monteres på innfestningen være det beste alternativet. Vi har flere ulike stolpeløsninger for å håndtere store spennvidder.

SafetyRespect Hallsystem er fallskring utviklet for flate tak og tak med svak helling. Eksempel på dette er haller for industri, sport og handel. Systemet har flere innfestingsalternativer og har mulighet for lange spennvidder mellom innfestingspunktene. Hallsystemet består av rekkverksnett i aluminium samt smarte komponenter som gir rask og sikker montasje.

Hallbygg som settes opp har en relativt kort byggeprosess. Det er derfor viktig at den fallsikring som velges kan monteres raskt, kan prefabrikres, er justerbart og gir en fullgod fallsikring ved takarbeid under hele byggeprosessen. Hallsystemet tar hensyn til de ulike arbeidsmontene som skal utføres og respektive yrkeskategorier har fullgod fallsikring ved utførende av sitt arbeidsmoment. Systemet skaper en sikker arbeidsplass da montasje av bæreplater, takisolering mm utføres.

• Stålrör 48,3 x 4,0 mm.
• Vekt 7,8 kg
• Leveres 40 stk. i stablebart stativ.

Art.nr. 911121

PDF Produktblad

Fallsikring hallbygg SafetyRespect Hallsystem

Fallsikring haller SafetyRespect Hallsystem

Fallsikring haller SafetyRespect Hallsystem

Fallsikring haller SafetyRespect Hallsystem

Fallsikring hallbygg SafetyRespect Hallsystem