Kvalitetsikret fallsikring

Med service og fallsikring fra SafetyRespect skapes en kostnadseffektive og sikker arbeidsplass på byggeplassen. Vi tilbyr alt fra fallsikringsanalyser og opplæring til montasje av fallsikringsløsninger på alle byggeprosjekt. Med stor forpliktelse og tydelig tilstedeværelse hjelper vi våre kunder med å opprettholde høyeste sikkerhet gjennom blant annet teknisk support og sikkerhetskontroller igjennom hele byggeprosjektet.
Fallsikring SafetyRespect

FALLSIKRINGSANALYSE

En arbeidsmåte som er utviklet der vi allerede i prosjekteringsstadiet er med og finner løsninger tilpasset kundens behov, dette kaller vi for en fallsikringsanalyse. Vi identifiserer situasjoner der risiko for fallulykker er. Disse situasjonene kartlegger vi på forhånd og kan utføre tiltak på tegnebordet.
Vi samarbeider med prosjektledelse, konstruktører, anleggsledere, formenn for å skape sikre arbeidsplasser.

Fallsikringsanalyse SafetyRespect

Opplæring

Ved oppstart av nye prosjekter gjennomføres en opplæring av montører og verneombud deriblant om lover og regler, samt om de forskjellige fallsikrings løsningene som kan benyttes. Montørene får også instruksjoner om egenkontroll med sjekklister og om arbeidsmåten vi kvalitets sikrer fallsikringen på. Opplæring og instruksjoner tilpasses prosjekts behov, og gjennomføres på prosjektet. Vi gir også opplæring til de som skal benytte den monterte sikringen, mange ulike yrkesgrupper håndterer fallsikringen daglig, og kunnskapen disse har er viktig.

SafetyRespect Academy

Teknisk support

Vi tilbyr teknisk support til våre fallsikringsprodukter og system under hele byggprosjektet. Da vi utvikler og produserer alle våre egne fallsikrings produkter, har vi all nødvendig Kompetanse for å kunne prosjektere inn og løse alle fallsikrings situasjoner som kan oppstå under ett byggeprosjekt. Vi kan også spesial tilpasse løsninger ut ifra kundens eget behov.

Teknisk support fallskydd SafetyRespect

Montasje

La en spesialist utføre montasjen. Grunnen for vår montasje er kundenes behov for å sikre byggeplassen og samtidig følge alle gjellende arbeidsmiljølover. Med en spesialist som utfører montasjen av fallsikringen skapes en kort og effektiv montasjetid. Enkelte løsninger som for eksempel montasje av hengebrygge krever montører som har en spesiell opplæring.

Montasje fallsikring

SAFETYCHECK

For å opprettholde høyeste sikkerhet på byggeplassen tilbyr vi periodiske sikkerhetskontroller av montert fallsikring, en såkalt SafetyCheck. Forbedringsforslag ved eventuelle avvik dokumenteres. Denne utføres som et arbeidssett med en sjekkliste i vår utviklede mobilapplikasjon. Her dokumenteres og distribueres alle avvik til de berørte. Vi kan også gjøre en gjennomgang av montert fallsikring basert på tidligere SafetyCheck. Vi utfører også utførelse av eventuelle avvik, komplettering av fallsikring, materialoptimalisering eller flytt og bort kjøring av material på dekkekanten m.m.

Safetycheck fallsikring

LOGISTIKK

Logistikk, showroom og tilgjengelighet av våre produkter håndteres i hovedsak av våre egne avdelinger der nærheten til våre kunder er en viktig faktor. Vi tilbyr transport, levering og vi tilbyr retur direkte på byggeplassen. Dette betyr at når det er tid for å returnere fallsikringen, kommer vi til byggeplassen og samler sammen materialet for dere, forbereder og styrer returlogistikken. Dette gjøres slik at dere kan bruke tiden deres på produksjonen, så tar vi oss av alt innen returarbeidet.

Logistik fallsikring