Kvalitetsikret fallsikring

VÅR ARBEIDSMÅTE FOR Å SKAPE SIKRE ARBEIDSPLASSER

safetyrespect_1625

1

FALLSIKRINGSANALYSE

En arbeidsmåte har blitt utviklet der vi i starten av prosjekteringsstadiet er med og tar frem løsninger i henhold til fremskaffet struktur, en fallsikringsanalyse. Vi identifiserer situasjoner der risiko for fall foreligger og løsninger prosjekteres inn allerede på tegnebordet. Vi samarbeider med prosjektledelse, konstruktører, plassjefer for å skape en sikker arbeidsplass.

training_safetyrespect_7418c

2

OPPLÆRING

Ved oppstart av nye prosjekt gjennomføres opplæring av montører og hms leder om lover og regler samt de gjeldene fallsikringsløsningene. Montørene får også instruksjoner om egenkontroll med sjekklister og arbeidsmåten Kvalitet sikret fallsikring. Opplæring og instruksjoner anpasses til prosjektets behov og gjennomføres gjerne på arbeidsplassen.

installation_safetyrespect_7268c

3

BRUK

Vi lærer også opp brukerne etter at montørene har satt opp fallsikring. Mange ulike yrkesgrupper håndterer fallsikringen daglig og kunnskap om dette er viktig. Kontinuerlig i prosjektet gjennomføres oppfølging av oppsatt fallsikring med hensikt i å ha høyeste sikkerhet på arbeidsplassen. Denne safetycheck er en form av sikkerhetsinspeksjon som fokuserer på oppsatt fallsikring.

standard_system_safetyrespect_0129

4

SIKKER ARBEIDSPLASS

Det vi skaper med våre kunde er en sikker arbeidsplass med tydelig struktur: analyse, løsninger og dokumentasjon. Med riktig innstilling hos ledelse og personal, engasjement i alle ledd og tilgjengelig kompetanse, skaper vi til sammen sikre og for alle parter lønnsomme bygg arbeidsplasser.