Hallsystem med svingfeste

hall_system_safetyrespect_022c

SafetyRespect Hallsystem er fallskring utviklet for flate tak og tak med svak helling. Eksempel på dette er haller for industri, sport og handel. Systemet har flere innfestingsalternativer og har mulighet for lange spennvidder mellom innfestingspunktene. Hallsystemet består av rekkverksnett i aluminium samt smarte komponenter som gir rask og sikker montasje.

Når det finnes takutstikk, utvendig takrenner eller lignende kan et justerbart feste være en løsning. Vi har flere muligheter med ulike løsninger til behovet enten med å justere rekkverksnettet eller svinge forbi et takutstikk.

Hallbygg som settes opp har en relativt kort byggeprosess. Det er derfor viktig at den fallsikring som velges kan monteres raskt, kan prefabrikres, er justerbart og gir en fullgod fallsikring ved takarbeid under hele byggeprosessen. Hallsystemet tar hensyn til de ulike arbeidsmontene som skal utføres og respektive yrkeskategorier har fullgod fallsikring ved utførende av sitt arbeidsmoment.

Systemet skaper en sikker arbeidsplass da montasje av bæreplater, takisolering mm utføres. Veggpaneler og fasadeelementer kan monteres med fallsikringen på plass. Fleksibiliteten i både høyde og sideledd skaper løsninger som tradisjonel fallsikring ikke klarer. Fallsikringen kan justeres/svinges hvilket muliggjør montasje av hengebrygger eller lignende ved takfot. Rekkverksnettet i aluminium festes på søyler med rekkverkslåsen og skjøtes løpende med rørskjøter eller koblinger.

Fallsikringen festets på utsiden av søylene. Sveisemuttere leveres til produsenten av bæresystemet og sveises på stål søylene. Plassering av sveisemuttrene prosjekteres i samråd med SafetyRespect. Med fallsikringen montert på søylene er arbeidsyten helt fri for alle arbeid så som å legge bæreplater, isolering etc. Ingen synlige skader på ferdige yter som trenger å rettes på. Sveisemutteren dekkes av dekkplate, fasadepaneler mm, når disse ferdigstilles.

PRODUKTER
• Rekkverksnett Alu 3 m
• Svingstolpe + Stolpe 1,3 m
• Sveisemutter (innfestning stål)
• Innstøpningsgods (innfestning betong)
• Formstag komplett
• Rekkverksholder kilekobling
• Rørskjøt
• Dobbelkobling vridbar
• Rekkverksholder svingbar

hall_system_safetyrespect_3528

INFÄSTNINGAR

attachments_hall_system_safetyrespect