2015-04-14 AF BYGG ØSTFOLD VALGTE SAFETYRESPECT FOR SIKRING AV TAK UNDER BYGGING AV ASKO SITT NYE KJØLELAGER I VESTBY

150414_asko_vestby_1

Det nye kjølelageret får et samlet gulvareal på omlag 17 000 m2 og en innvendig takhøyde på omlag 25 meter med tilknyttede arealer for kontor, miljøstasjon, tekniske rom etc. på ca. 4 000 m2. I tillegg kommer ombygging av eksisterende lager på ca. 7 000 m2 til kjølelager samt opparbeidelse av utomhusanlegg. SafetyRespect leverer hallsystem for sikring av tak under byggeperioden. Sveisemuttere har blitt prosjektert in i stålet.

Hallsystem
• Høyeste sikkerhet ved arbeide på tak og overflater med svak helling
• Rekkverksnett i aluminium, lav vekt
• Håndterer store spennvidder
• Lett og håndtere, rask montasje
• Varmgalvaniserte komponenter

SafetyRespect hallsystem er et nyutviklet fallsikringsprodukt for flate tak og tak med svak helling. Eksempel på dette er hallbygninger for industri, sport og handel. Systemet har flere innfestningsalternativer og klarer store spennvidder mellom innfestningspunktene. Hallsystemet består av rekkverksnett i aluminium, samt smarte komponenter som gir rask og sikker montasje.

150414_asko_vestby_2