2014-07-04 SafetyRespect leverer fallsikring til NCC ved utbygging av Knutpunkten i Helsingborg

nedfallsskärm_3x

SafetyRespect leverer fallsikring til Knutpunkten i Helsingborg som er en av Sveriges mest trafikerte kommunikasjonsanlegg. NCC har fått i oppdrag å bygge ut med fem etasjer som skal bli kontor. For å beskytte trafikken nedenfor samt den underliggende ventehallens glasstak for fallende gjenstander er SafetyRespects sikringsskjermsystem montert på stillaset. Dette er utstyr som kompletterer SafetyRespects ordinære fallsikringssystem og benyttes for å fange opp fallende materiale og gjenstander (ikke personer), som kan innebære risiko for skader på personer eller gjenstander. Sikringsskjermsystemet finnes i tre utførelser hvorav dette er tilpasset montering på de fleste stillasfabrikat uten behov for kranløft, og med mulighet for å integrere SafetyRespects ordinære fallsikringssystem. Kunden er veldig fornøyd med fallsikringsløsningen

SafetyRespect fallskydd