2014-06-10 SafetyRespect ble valgt av Midroc som fallsikringsleverandør til prosjekt Sjöjungfrun i Malmö

Fallskydd Sjöjungfrun Malmö

SafetyRespect leverer fallsikring til boligprosjektet Sjöjungfrun som har beliggenhet ved Västra Hamnen i Malmö er er nabo til World Trade Center. To huskropper med til sammen 187 leiligheter fordelt på 5-11 etasjer er under oppføring. Blant annet bruker de SafetyRespects Standardsystem bestående av Boltfot som innfestning i kombinasjon med stolper og rekkverksnett. I tillegg bruker de Vertikalfeste og konsoller for å skape sikre og gode løsninger om forenkler arbeidet. Prosjektledelsen og montørene er meget fornøyde med de brukervennlige løsningene og den gode servicen som SafetyRespect gir.

SafetyRespect fallskydd

SafetyRespect fallskydd

Fallskydd SafetyRespect